OSTEOPATIA EN GINECOLOGIA I OBSTETRÍCIA

L'osteopatia pot treballar diferents àmbits del cos, ja sigui de forma més global o de forma més especialitzada, sempre mantenint la mirada integral de la persona.

 

Personalment el camp de la ginecologia i obstetrícia és un àmbit que m'agrada molt, per la complexitat, per la força biològica que té i per la potència emocional i transgeneracional que hi ha darrere.

 

Sovint, els problemes en el cicle menstural, durant l'embaràs o el post-part, és a dir, tots els canvis fisiològics de les dones són medicalitzats o menystinguts, així com qualsevol disfunció sexual, i per això m'agrada oferir un altre punt de vista.

 

La regla és un procés biològic i fisiològic que en cap cas ha de fer mal ni ha de ser molest. Per això anirem a buscar l'arrel del problema per poder oferir la millor solució al teu cos per a que ho pugui reparar

 

Un dels altres problemes generals de la dona són els causats per una debilitat o un mal funcionament del sòl pelvià: incontinències urinàries, incontinència de gas, prolapses, vaginisme, dificultat a l'orinar, dolor a les relacions sexuals, etc. 

 

 

 

En el cas de l'embaràs, passa una mica el mateix. Sembla que per estar embarassades hem d'aguantar el dolor lumbar, molèsties o qualsevol altra dolència per que no podem prendre cap medicament i "és així".

A través de la teràpia manual ajudem a la teva estructura òssia i als teus teixits a seguir el procés del teu embaràs, per acomodar-se als canvis físics d'aquest meravellós procés.

 

L'altre aspecte en el que et puc ajudar també és amb qualsevol problema que esdevingui la sexualitat, des de dolors a la penetració, tensió a nivell de sòl pèlvic, molèsties en algunes posicions, etc. Tenint present l'anatomia i també tota la història del nostre llinatge matern,  la nostra història i la dels nostres ancestres tenen implicació en el nostre cos.

 

T'acompanyo?

 

 

 

Sílvia Cortada Farré - Doctoralia.es