descodificació biològica original

 

Què és la DBO?

 

La Descodificació Biològica Original (DBO) és una teràpia que entèn que existeix un lligam entre la malaltia i una situació prèvia viscuda de manera traumàtica. Dit d'una altra manera, quan una persona viu una experiència forta, inesperada, viscuda en soletat, sense solució i no expressada, es crea un bioshock que desencadenarà en un símptoma.

 

Mitjançant la DBO i acompanyat pel terapeuta el consultant trobarà en el seu inconscient aquella empremta dolorosa memoritzada, en farà un buidatge i n'obtindrà uns nous recursos que li permetran sanar i viure de manera més funcional.

 

La Descodificació Biològica Original utilitza el camí directe de les emocions per descobrir quins han estat els conflictes viscuts. És una eïna de precisió que desxifra allò que el nostre cos ens intenta dir en forma de símptoma i que respon a una necessitat biològica concreta.

 

La DBO va a l'origen de la massa conflictual i el desbloqueja. És un acompanyament terapèutic integrador, holístic i no invasiu que respecta el ritme de cada persona i les seves necessitats.

 

En què et pot ajudar?

 

La DBO t'ajudarà a saber llegir el teu cos i com s'expressa, a entendre perquè tens un determinat símptoma i no un altre, amb l'objectiu de millorar la teva salut i viure de forma més sana i coherent, tant si el símptoma és físic com mental.

 

  • Projecte i sentit: Dels nou mesos abans de la concepció fins als tres anys de vida. Com ens afecten les vivencies perinatals i les necessitats inconscients que els nostres progenitors van depositar en nosaltres? Com va ser el meu embaràs i naixement? En què m'afecta ara que sóc adult?
  • Transgeneracional: Com ens condiciona la història i vivències dels nostres avantpassats? El que van viure els meus besavis em pot afectar a mi? Sanar la nostra vida mitjançant la construcció del socigenograma. Alliberar històries de dolor i patiment que estan buscant el seu reconeixement.
  • Teràpia familiar: La família és el primer agent socialitzador de l'èsser humà. Resoldre conflictes i situacions preocupants dins l'àmbit familiar.
  • Teràpia de parella: Abordatge terapèutic de les relacions de parella. Solució de conflictes i bloquejos dins de l'àmbit relacional de la parella.

 

659 169 643

descodificaciobiologica@gmail.com