SÍLVIA CORTADA

Vaig començar a estudiar fisioteràpia una mica sense saber on em posava.

 

A poc a poc vaig anar descobrint que m'agradava ajudar les persones a trobar-se millor, a entendre el seu cos.

 

Quan vaig acabar i vaig estar en contacte amb teràpies fora de la medicina al·lopàtica, em vaig adonar que hi havia una altra manera de veure la persona i la seva globalitat.

 

El meu gran canvi va ser quan vaig començar a estudiar osteopatia. Una altra manera d'entendre la salut i la vida. Entendre com el cos és una unitat indivisible, en què tot importa, i més enllà del cos també.

 

Com vivim, la nostra història personal, familiar, social... Això em va portar a fer un gran treball personal que encara continuo avui dia, el qual m'ha facilitat augmentar la meva empatia i comprensió cap a la persona que tingui al davant. Comprendre que la malaltia o el símptoma no és el problema, és la via que té el cos per comunicar-nos que quelcom no va bé i per sanar-ho, l'hem d'escoltar.

 

Les meves tres maternitats també m'han ajudat a entendre molt més el cos de la dona, a estudiar sobre com funciona, la seva fisiologia, la preparació al part, el postpart, la criança i arribar a poder treballar amb els pacients més petits.

 

Per la meva història i per la meva professió et recomano que et deixis posar a les meves mans i poder ajudar-te a recuperar la salut.

Sílvia Cortada Farré - Doctoralia.es