QUí Sóc?

 SÍLVIA CORTADA

Fisioterapeuta i Osteòpata C.O.

Osteopatia emocional, ginecològica i pediàtrica.

.Núm. col. 5830

 

 

Sóc la Sílvia Cortada i Farré, vaig arribar al 2011 a Reus per començar la meva primera feina com a osteòpata. Tot i haver estudiat abans fisioteràpia, el meu gran canvi va ser quan vaig començar a estudiar osteopatia. Una altra manera d'entendre la salut i la vida.

 

Entendre com el cos és una unitat indivisible, en què tot importa, i més enllà del cos també. Com vivim, la nostra història personal, familiar, social... Això em va portar a fer un gran treball personal que encara continuo avui dia, el qual m'ha facilitat augmentar la meva empatia i comprensió cap a la persona que tingui al davant.

 

Comprendre que la malaltia o el símptoma no és el problema, és la via que té el cos per comunicar-nos que quelcom no va bé i per sanar-ho, l'hem d'escoltar. Les meves tres maternitats i la meva formació en ginecologia i obstetrícia també m'han ajudat a entendre molt més el cos de la dona, la seva fisiologia, a poder acompanyar la preparació al part, el postpart, la criança i arribar a poder treballar amb els pacients més petits.

 

Tots aquests factors de vida han fet que m'especialitzés en ginecologia, osbstetrícia i osteopatia infantil. M'agrada escoltar el cos amb les meves mans, amb contacte suau i respectuós, però a la vegada present i ferm. Sempre mirant el cos en general i buscar quin és el possible origen que ha fet que aquesta persona presenti algun símptoma. Per la meva història i per la meva professió et recomano que et deixis posar a les meves mans i poder ajudar-te a recuperar la salut.


Sílvia Cortada Farré - Doctoralia.es