SÍLVIA CORTADA

Vaig començar a estudiar fisioteràpia a la FUB l'any 2003 fins al 2005, sense saber gaire on em posava. Quan vaig acabar no sabia cap a on volia encarar la meva feina. Per circumstàncies de treball vaig entrar en contacte amb les "medicines alternatives o integratives" i vaig descobrir que la fisioteràpia no ho era tot.

 

Més tard, vaig començar els cursos de kinessiologia i això va acabar de fer-me entendre que el cos, l'ésser humà, no només són óssos i músculs. Quan vaig acabar es va despertar en mi el desitg de saber-ne més, d'anar més lluny, vaig decidir-me a començar osteopatia

 

Poc després la meva vida va fer un gir de 180º, vaig marxar a França a treballar i a descobrir-me a mi mateixa. El fet d'haver començat osteopatia i la meva experiència en un altre país em va endinsar en el creixement personal, i poc a poc vaig anar adaptant l'osteopatia com una filosofia de vida.

 

Des de que vaig acabar, he seguit formant-me, seguint el meu interés de saber-ne cada cop més. El meu pas per la maternitat m'ha fet descobrir un gran món: l'embaràs, el part i el post-part... i això fa que la meva formació i professió s'encari cada cop més en la ginecologia i l'obstetrícia. Sobretot en l'acompanyament de les dones en el pre-part i en el gran desconegut POST-PART. Tant en la part mecànica, com en la part emocional. Ja que inclou un llarg periòde de grans canvis, tant en el cos de la dona, en el vincle de parella, la sexualitat, la criança, etc.

 

Tota la meva formació tant professional com personal m'ha ajudat a forjar una visió de la salut molt àmplia, donant cada cop més importància a l'estat emocional, les vivencies de cada pacient, la seva situació personal, la seva manera d'entendre la vida... I això també m'ha fet canviar la visió i la comprensió de l'origen de les patologies i/o malalties.

 

Des del meu punt de vista, un equilibri COS-MENT-ENTORN i una coherència entre ells, és el que proporciona la SALUT. I el que m'encanta de la meva professió és poder ACOMPANYAR a les persones en aquest camí.

 

Ús animo a que ho proveu!