ecopuntura

ecopuntura

L’acupuntura, naturalment.

 

L’ecopuntura desperta la teva força més interior i natural, perquè puguis donar el millor de tu.

 

Naturalitza’t

  • Harmonitza la teva naturalesa interna i ajuda a que flueixi amb l’entorn

Promou la teva capacitat autocurativa

  • Activa la circulació sanguínea i de líquids orgànics, promou una correcta transpiració de la pell, afavoreix la respiració i les digestions... i a la vegada relaxa la ment i asserena l’estat d’ànim

Desplega la teva vitalitat innata

  • L’ecopuntura t’ajuda a sentir-te millor però també diferent. Sent la teva vitalitat, una força que sembla no ser-hi... fins que es nota!

 

El meu ideari:

De l’acupuntura a l’ecopuntura És natural allò que prové de la naturalesa... i també d’allò que es realitza amb espontaneïtat i franquesa. L’ecopuntura és un mètode que ajuda a la gent a retrobar-se amb allò més natural de si mateixos: la seva pròpia energia vital.

 

Entre allò més íntim i profund de cadascú i el món que ens envolta s’hi estima un fil invisible però perceptible que bé podem anomenar sentit. Ser conscient d’aquest lligam que tot ho vincula harmonitza les nostres diferents facetes i les cohesiona en un tot particular en què cada cosa s’ubica al séu espai connatural. Quan això succeeix, la nostra vitalitat mostra tot el séu esplendor. La salut, entesa en un sentit molt general, no és altra cosa que un efecte d’aquesta harmonia que l’acupuntura promou.

 

Arnau Oliveres Künzi Núm. Afiliació PR: 20710-1034 | SAC: 43.938

 

Tel. 680 15 34 71 

 

www.ecopuntura.cat